De VKB heeft een omvangrijke ICT transitie doorgevoerd die momenteel in een afrondingsfase verkeert. Als gevolg daarvan is inloggen in de webshops van www.acceptatie.kerkrentmeester.nl en www.kerkbalans.nl tijdelijk niet mogelijk geweest. Vanaf nu kan dat weer wel, maar het is wel noodzakelijk dat het huidige wachtwoord wordt aangepast. Kerkrentmeesters en andere belanghebbenden met een inlogcode hebben vandaag een aparte e-mail ontvangen met het verzoek via een link hun wachtwoord aan te passen. We plaatsen deze informatie ook hier op onze website, zodat u niet denkt dat het bericht een phishingmail is.

De Kerkbalanswebshop zal overigens nog niet bereikbaar zijn: die wordt momenteel ingericht met de actiematerialen voor de actie van 2022 en zal vermoedelijk medio september 2021 de deuren openen.

U hoeft overigens niet te wachten op de aparte e-mail: als u deze link aanklikt kunt u uw wachtwoord nu al aanpassen en weer volop winkelen in de webshop van de VKB! Maakt u geen gebruik meer van uw inlogmogelijkheid? Dan hoeft u niets te doen.

Heeft u nog geen inlogcode? Binnenkort bestaat weer de mogelijkheid om deze zelf aan te maken, met uw e-mail adres en een zelf in te voeren wachtwoord. Heeft u hem eerder nodig? Neem dan contact op met ons via info@acceptatie.kerkrentmeester.nl.