Korte omschrijving
Is uw kerkinterieur toekomstbestendig? In dit webinar bespreken we welke uitdagingen én slimme oplossingen er zijn om een kerkinterieur toekomstbestendig te maken.

Datums
do. 13 oktober van 16:00 – 17:15 uur

Trainers
Daniëlle den Ottelander (Offex Kerkinrichting/ Kerkstoelen.nl)
Daphne van der Knijff-Looman (VDKL interieurarchitectuur)

 

Uitgebreide omschrijving

Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden nemen de trainers u mee langs veel voorkomende uitdagingen op het gebied van kerkinterieurs. Van variatie in aantallen kerkbezoekers, het gebruik van digitale middelen, en wat dat betekent voor het interieur tot de wens voor een flexibeler ruimtegebruik.

Daarna lichten ze de oplossingsrichtingen die er zijn toe, bespreken aan welke eisen u daarbij vanuit de overheid rekening moet houden, bijvoorbeeld bij het koppelen van stoelen. En ze staan stil bij welke kosten (budget) er aan de oplossingsrichtingen verbonden zijn.

Na het volgen van dit webinar hebben deelnemers goed zicht op welke uitdagingen er zijn in hun huidige kerkinterieur en welke mogelijke oplossingen er zijn om hun kerkinterieur toekomstbestendig te maken. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid voor vragen en na afloop ontvangen deelnemers praktische hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan.

 

Praktisch

Schrijf u in voor de webinar op do. 13 oktober 2022 van 16:00 – 17.15  uur

 

Over Daniëlle den Ottelander-Wezenaar
Daniëlle is gespecialiseerd in de inrichting van kerkgebouwen. Dagelijks adviseert zij kerken bij de keuze voor meubels, die passen bij het gebruik dat zij voor hun ruimte voor ogen  hebben. Deze kerkgebouwen lopen uiteen van klassieke monumenten tot moderne nieuwbouw. Naast functionaliteit, budget en materiaalgebruik, is regelgeving áltijd een aandachtspunt in Daniëlles advies. Offex is partner van VKB en mede-oprichter van Kerkenplatform.nl

Over Daphne van der Knijff-Looman
Daphne is interieurarchitect en gespecialiseerd in het ontwerpen van kerkinterieurs van kerken die kerk blijven. Haar opdrachten variëren van het ontwerp van liturgisch meubilair tot een complete verbouwing van het kerkgebouw. Ze is auteur van het boek “Vol vertrouwen de kerk verbouwen”, partner van de VKB en lid van de BNI.