Korte info:

W3Product – E-Candle is de verlichting specialist op het gebied van het renoveren van (cultuur historische) kroonluchters en totaalverlichting in uw kerk.

E-Candle Church
De door ons ontwikkelde E-candle Church LED kaars heeft een prachtige uitstraling en verbruikt slechts 2 watt,  is dimbaar, zeer brandveilig en geeft een enorme besparing op de onderhoudskosten. De E-Candle Church komt de uitstraling ten goede en geeft de sfeer die passend is voor de kroonluchters in uw Kerk.
Veel kerken hebben in het kader van de Maatschappelijke verantwoording t.o.v. duurzaamheid en Co2 reductie voor onze E-Candle Church gekozen.

E-Candle Battery
Voor kroonluchters met echte kaarsen heeft W3 Product de E-Candle Battery led kaars ontwikkeld die voldoet aan de lichtopbrengst en de brandveiligheid. Het heeft de sfeer en uitstraling van echte kaarsen, werkt met afstandsbediening en is zeer geschikt voor kroonluchters zonder elektriciteit. Het is een milieuvriendelijk Green Key product, en geeft een enorme besparing op de kosten van echte kaarsen en onderhoudskosten. (90%)

Onze specifieke expertise staat naast een optimale kroonluchterrestauratie en persoonlijke begeleiding ook garant voor het verlichten van het totale interieur van uw kerk.

In de bijgaande video kunt u kennismaken met W3 Product.

Contactpersoon:
Arjan de Ruiter, tel 0655 173 263 of e-mail: info@w3product.com

Website:
www.e-candle.nl