Korte info Kantoor der Kerkelijke Administraties (KKA):

KKA is de administratieve dienstverlener voor christelijke kerken en gelieerde instellingen in Nederland. Dit doen wij sinds 1996 en daardoor hebben wij veel ervaring met kerkelijke administraties, maar ook met andere. Wij leveren maatwerk en kunnen administratieve taken geheel of gedeeltelijk verlichten, net wat u wilt. Wij stellen uw jaarrekening en/of begroting op, verzorgen uw financiële administraties, salarisadministraties en begraafplaatsadministraties en doen traktementsberekeningen. Bovendien geven wij deskundig advies over verzekeringen en bieden wij ondersteuning bij ziekte of vacature op het kerkelijk bureau.

Wilt u meer weten wat KKA voor u kan doen? Neem contact op en wij bespreken het vrijblijvend met u.

Contactpersoon: zie onze website voor de contactpersoon en contactgegevens voor uw regio.
E-mail: info-administratie@kkgkka.nl

Website:

www.silasgroep.nl/kka

Korte info Kantoor der Kerkelijke Goederen (KKG)

Inmiddels alweer meer dan 70 jaar dé vastgoedspecialist voor de kerken en aanverwante organisaties in de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

Onze rentmeesters kunnen u veel werk uit handen nemen. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn deskundig, zowel op het terrein van het vastgoed als in de kerkelijke wereld. Voor u kunnen wij het volledige beheer van het vastgoed doen (zoals het maken, bewaken en verlengen van diverse soorten contracten, het innen van huren/pachten, het onderhouden van de contacten met de pachters/huurders van het college van kerkrentmeesters etc.). Wij kunnen u ook ondersteunen bij incidentele zaken zoals de bemiddeling of advisering bij aan- en verkoop van grond en gebouwen. Onze rentmeesters staan altijd ten dienste van de plaatselijke kerken en zijn erop gericht om optimaal rendement voor hen te behalen.

Het zorgvuldig beheren van grond en gebouwen vergt veel specfieke kennis en ervaring. Die hebben wij in huis en wij helpen u graag. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden in uw situatie, neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactpersoon: zie onze website voor de contactpersoon en contactgegevens voor uw regio.
E-mail: info-beheer@kkgkka.nl

Website:

www.silasgroep.nl/kkg