Korte info:

Kerkelijk organisatieadviesbureau Kerk&Raad ondersteunt kerkenraden in uiteenlopende vraagstukken op het gebied van bestuur en beleid. Wij bieden advies, interim-kerkenraadsleden en training en toerusting gericht op de bestuurstaken van de kerkenraad en de individuele kerkenraadsleden.

Kerk&Raad adviseert in het evalueren en ontwikkelen van beleid in het reguliere beleidsproces, maar ook bij bijzondere situaties in de gemeente zoals samenwerking, fusie of opheffing. Kerk&Raad heeft deskundige en betrokken interim-bestuurders en adviseurs beschikbaar die zo nodig tijdelijk een kerkenraad kunnen ondersteunen en aanvullen. Met een netwerk van associés hebben wij theologische, bestuurlijke, juridische, financiële en veranderkundige kennis beschikbaar. Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk van deskundigen op het gebied van (her)ontwikkeling van uw kerkgebouw.

De trainingen van Kerk&Raad richten zich eveneens op de bestuurstaak van de kerkenraad en de kerkenraadsleden. Of u nu kiest voor individuele begeleiding of een teamtraining of bezinningsdag voor uw kerkenraad: Kerk&Raad biedt al deze ondersteuning met plezier en vanuit waardering voor de vrijwilligers die samen als kerkenraad de schouders onder een gemeente willen zetten.

Contactgegevens:
Adres: De Weermuur 9, 4194 AX Meteren
Tel. (06) 10780624
E-mail: wouter@kerkraad.nl

Website:

www.kerkraad.nl