Locatie Online
Tijdstip 20.00 uur

Op 10 februari organiseert de VKB een webinar over het onderwerp beleggen. Van 20.00 tot 21.00 uur gaan financieel deskundigen met u als deelnemers en met elkaar in gesprek over mogelijke vormen van beleggen en wat daar zoals bij komt kijken.

De webinar is bedoeld voor kerkrentmeesters die zoeken naar alternatieve bronnen van inkomsten en zich willen oriënteren op vormen van beleggen. Penningmeester van het landelijk bestuur van de VKB Huib van der Burg zal de webinar leiden, terwijl Gerie van der Endt (Borne) optreedt als kerkrentmeester met ervaring in het invoeren van het beleggingsproces en Rien Brak (Purmerend) u meeneemt in afwegingen die aan mogelijke keuzes voorafgaan.

Na deze webinar weten deelnemers waarop zij moeten letten bij beleggingen. Financiële deskundigheid is voor deelnemers niet vereist, maar het helpt wel als zij zich van tevoren wat inlezen. Dat kan bijvoorbeeld via de kennisbank van de VKB of met het volgende nummer van Kerkbeheer dat half januari uitkomt en gaat over beleggen.

Deelname aan de webinar op 10 februari is gratis. Wel is aanmelding vereist. Meld u nu alvast aan via: a.vanbergeijk@acceptatie.kerkrentmeester.nl. Na aanmelding volgt er een bevestiging en een link om deel te nemen (via het programma ‘Teams’ van Microsoft).

Voorafgaand aan de webinar zal Nelline Breukhoven blokfluitmuziek verzorgen. Nelline Breukhoven is behalve administratief medewerker van de VKB ook professioneel musicus en verzorgt regelmatig uitvoeringen in binnen- en buitenland. Ongeveer vanaf 19.45 uur kan er worden ingelogd en kan er, voor de liefhebber en voor degenen die bijtijds inloggen, genoten worden van mooie muziek.